lördag 20 augusti 2011

Andreas Wijk ♥

Idag träffade jag goaste Andreas Wijk i stan! Jag är så jävla glad nu! Såhär gick det till:

Först så såg jag Andreas när jag skulle gå över vägen i stan, och han kollade på mig och log. Men jag tog inte en bild just då. Jag tog min mammas arm och bah: MAMMA DET DÄR VAR ANDREAS WIJK!!!!!!! Och mamma vet ju förstårs inte vem det är..

Sen så mötte jag, mamma och Elvira upp Disa och hennes mamma och syster. Vi gick upp till avenyn för att stå i kö till att få gratis biljetter till en bio vi skulle se (orkar inte förklara det och varför). Och så ser jag att Andreas står några meter bakom mig i samma kö! Så vi gick in och fick våra biljetter och så gick vi ut och väntade på att Andreas skulle komma ut och så när han gör det så går vi fram till honom..

Jag frågade om jag kunde få ta en bild med honom och så svarar han, Ja det är klart! Och så tar vi en bild, oc jag ba: kan vi ta en till, jag är så nervös! Han ba: Va skön du är! Det är klart vi kan, du måste ju bli nöjd med bilden! Han kompis ba: Ta ett djupt andetag! Och så tar vi en till, och så säger jag, taack så mycket! Han ba: du måste ju godkänna den först, jag kollar på bilden och säger, det blir jätte bra! Och så sträcker ut han ut armarna och ler stort och så får jag VÄRLDENS GOASTE KRAM! Och så frågar han om jag och Disa bor här i Göteborg, och vi bah aa! Han ba: jasså det gör ni! Och så säger jag att min kompis Celina från Norge älskar honom så svarar han något jag inte kommer ihåg. och så säger han, hejdå ha det bäst! och så säger vi, Hejdå och så.

Sen så går dom före oss, och så blir dom stannade av två tjejer som också ville ta en bild, och så går vi förbi dom och så kollar jag bak, och så kollar Andreas på mig och säger Ha det bäst! och så ler jag stort och vinkar hejdå.

Sen så går vi till bion som började 30 minuter efter det. Och så sätter jag och Disa oss längst fram och efter en stund säger Disa, kolla Andreas kommer nu!! Och så vänder jag mig om och får ögonkontakt med honom och så säger han hej med ögonen eller hur man ska förklara det. och så vinkar jag glatt! Och sen var filmen slut och så kollar han på mig och så vinkar jag hejdå.

BÄSTA DAGEN I HELA MITT LIV!!!!!!!!!!!

Andreas är verkligen världens goaste! ååååh älskar honom! ♥♥♥

1 kommentar:

  1. vilken fin roman du skrev, du har inte funderat på att skicka den till lilla andreas kanske? han kommer nog tycka den är "bäst"

    SvaraRadera